Επιπλομεταφορικη - Μεταφορές, Μετακομίσεις

Ανυψωτική μετακόμιση

Ανυψωτικές εργασίες

Ανυψωτική μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης – Ανυψωτικές εργασίες

Ανυψωτική μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης – Ανυψωτικές εργασίες. Διαθέτουμε σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα (καλαθοφόρα οχήματα) για μετακόμιση και μεταφορά αντικειμένων μέχρι και τον ένατο όροφο. Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας για ανυψωτικές εργασίες, μεταφοράς επίπλων, ογκώδη αντικειμένων, που δε χωράνε σε ασανσέρ ή τη σκάλα, από οποιονδήποτε όροφο, οικονομικά, γρήγορα και πάντα με ασφάλεια.

 • Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την πλήρη συσκευασία μιας οικοσκευής, όπως:

  • τα έπιπλα
  • τα υαλικά
  • τους πίνακες
  • τα έργα τέχνης
  • τα κουζινικά
  • τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά ειδή
  • το ρουχισμό κλπ.

  Για όλα αυτά έχουμε φροντίσει να εισάγουμε από το εξωτερικό ειδικά υλικά συσκευασίας βασισμένα στα ευρωπαϊκά πρότυπα τα οποία είναι υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Προσφορά Ανυψωτικές Εργασίες

Προσφορές

Τώρα σας παρέχουμε ανυψωτικό μηχάνημα μόνο με 80€*

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης
* χρέωση ανά ώρα κι εντός των ορίων της πόλης της Θεσσαλονίκης

Με εμπειρία πάνω 6 δεκαετιών στις μετακομίσεις και φυσικά στις μετακομίσεις με ανυψωτικό μηχάνημα, στην Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο και να τo φέρουμε εις πέρας γρήγορα, αποτελεσματικά, με ασφάλεια KAI οικονομικά. Το μόνιμο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, που χειρίζεται τα ανυψωτικά μας μηχανήματα στην μετακόμιση ή την μεταφορά, σας εξυπηρετούν πάντα με ευγένεια και σεβασμό.

Τα ανυψωτικά μας μηχανήματα, από τα λίγα που μπορούν να φτάσουν μέχρι τον ένατο όροφο και να σηκώσουν έως 450 κιλά, τα χειρίζονται μόνο εξειδικευμένο προσωπικό (κάποιοι από αυτούς με εμπειρία στα γερανοφόρα μηχανήματα πάνω από 20 χρόνια) εξασφαλίζοντας την ασφάλεια της ανυψωτικής σας μετακόμισης. Έχουμε επιτύχει ανυψωτικές μετακομίσεις σε εξαιρετικά δυσπρόσιτα μέρη με άριστα αποτελέσματα που ελάχιστοι συνάδερφοι μας μπορούν να καταφέρουν.

Είμαστε μια από τις ελάχιστες εταιρείες που θα μπορούσανε να σας προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες και σίγουρα η μοναδική, που μπορεί να το κάνει με απολυτή οργάνωση και σχεδιασμό.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και έξη δεκαετίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώσετε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να σας στέλνουμε τις προσφορές και τα νέα μας

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Έξη δεκαετίες τώρα οι επαγγελματίες στον χώρο του επίπλου μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας των επαγγελματισμό μας

0 %
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0 +
Επαγγελατικές συνεργασίες
0 +
Μεταφορές
0 +
Μετακομίσεις
pic 13

Οι ικανότητες μας

Η Επιπλομεταφορική έχει βάση τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έχουμε γραφεία στην Αθήνα και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, ώστε να καλύψουμε κάθε πιθανή σας ανάγκη όπου κι αν βρίσκεστε. Φυσικά, αναλαμβάνουμε τη μετακόμιση και τη μεταφορά των αντικειμένων σας σε όλη την Ευρώπη άλλα και όχι μόνο, πάντα με ασφάλεια, οικονομία και Επαγγελματισμό.

Διεθνής Μεταφορές
0 %
Μεταφορές
0 %
Μετακομίσεις
0 %
Συσκευασιες
0 %
Αποθκεύσεις - Φυλαξεις
0 %
Μεταφορές Δεμάτων
0 %
Edit Template

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

Newsletter

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

© 2023 Copyrights Epiplometaforiki.gr