Επιπλομεταφορικη - Μεταφορές, Μετακομίσεις

Αποθήκευση εμπορευμάτων
Φύλαξη διανομή

Αποθήκευση – Φύλαξη - Διανομή

Αποθηκεύσεις εμπορευμάτων. Φύλαξη εξοπλισμού καταστημάτων

Έχετε ανάγκη από αποθηκευτικό χώρο;
Έχουμε την απάντηση.

Αποθήκευση οικιακών συσκευών

Συμπληρώστε τη φόρμα και απλά αλλάξτε το πεδίο “Επιθυμώ αποθήκευση” σε “ΝΑΙ”.
Αν το κάνετε αυτό, δε χρειάζεται να συμπληρώσετε τα πεδία σχετικά με την παράδοση.

  • Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη για Αποθήκευση οικοσκευών – Φύλαξη των αντικειμένων σας για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η Επιπλομεταφορική στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της, σας βοηθάει και στο κομμάτι αυτό.
  • Έτσι, επιθυμώντας να είμαστε όσο γίνεται πιο χρήσιμοι προς τους πελάτες μας, σας προσφέρουμε υπηρεσίες τόσο για την Αποθήκευση οικοσκευών όσο και για τη φύλαξη των επίπλων ή εμπορευμάτων σας σε ανταγωνιστικές τιμές και με μεγάλη ασφάλεια.

Φύλαξη και διανομή εμπορευμάτων

Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη για αποθήκευση εμπορευμάτων και φύλαξη των εμπορευμάτων σας για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι την διανομή τους . Η Επιπλομεταφορική στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της, σας βοηθάει και στο κομμάτι αυτό.

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες τόσο για την αποθήκευση εμπορευμάτων, για τη φύλαξη τους για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα όσο και για την διανομή τους σε επιμέρους καταστήματά σας ή στους πελάτες σας.

Αποθήκευση και διανομή Εμπορευμάτων

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα εμπορεύματά σας σας στις κατάλληλα διαμορφωμένες αποθήκες μας. Για όσο διάστημα χρειαστεί και να τα παραλάβετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως μας τα παραδώσατε. Χάριν στην ειδική τεχνική που χρησιμοποιούμε και τους απόλυτα ελεγχόμενους αποθηκευτικούς μας χώρους. Φυσικά, με το τέλος της αποθήκευσης μπορούμε να σας τα παραδώσουμε σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος ή και στο Εξωτερικό όλα μαζί ή τμηματικά σε διαφορετικούς προορισμούς.

Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.

Αποθήκευση εξοπλισμού καταστημάτων

Αποθηκεύσετε τον εξοπλισμό του καταστήματος σας κατά την ανακαίνιση του ή ψάχνοντας χώρο για τη μετακίνησή του. Για όσο διάστημα χρειαστεί και να τον παραλάβετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως μας τον παραδώσατε.

Αποθηκευτικοί χώροι στη Θεσσαλονίκη

Οι Ιδιόκτητοι αποθηκευτικοί χώροι μας, είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι, για την αποθήκευση – Φύλαξη εμπορευμάτων. Για σύντομη ή μακροχρόνια αποθήκευση εμπορευμάτων και άλλων αντικειμένων.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και έξη δεκαετίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώσετε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να σας στέλνουμε τις προσφορές και τα νέα μας

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Έξη δεκαετίες τώρα οι επαγγελματίες στον χώρο του επίπλου μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας των επαγγελματισμό μας

0 %
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0 +
Επαγγελατικές συνεργασίες
0 +
Μεταφορές
0 +
Μετακομίσεις
pic 13

Οι ικανότητες μας

Η Επιπλομεταφορική έχει βάση τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έχουμε γραφεία στην Αθήνα και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, ώστε να καλύψουμε κάθε πιθανή σας ανάγκη όπου κι αν βρίσκεστε. Φυσικά, αναλαμβάνουμε τη μετακόμιση και τη μεταφορά των αντικειμένων σας σε όλη την Ευρώπη άλλα και όχι μόνο, πάντα με ασφάλεια, οικονομία και Επαγγελματισμό.

Διεθνής Μεταφορές
0 %
Μεταφορές
0 %
Μετακομίσεις
0 %
Συσκευασιες
0 %
Αποθκεύσεις - Φυλαξεις
0 %
Μεταφορές Δεμάτων
0 %
Edit Template

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

Newsletter

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

© 2023 Copyrights Epiplometaforiki.gr