Μετακομίσεις Εξωτερικού, Διεθνείς μεταφορές

Μετακομίσεις Εξωτερικού – Μεταφορές εμπορευμάτων – Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία.


Μετακομίσεις Εξωτερικού – Μεταφορές εμπορευμάτων
στη Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία, σέ όλη την Ευρώπη και όλο τον κόσμο – Η Επιπλομεταφορική προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για τις μετακομίσεις εξωτερικού, μεταφορά εμορευμάτων, διαλογή και διανομή των προϊόντων σας, οικοσκευή σας, επίπλων σας και τών εμπορευμάτων σας, από και προς χώρες του εξωτερικού. Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία είναι τακτικοί προορισμοί μας.

Μετακομίσεις Εξωτερικού – Μεταφορές εμπορευμάτων σε Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία.

Έχουμε τη βάση μας στη Θεσσαλονίκη αλλά και υποκαταστήματα στην Αθήνα και την Κρήτη. Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και συχνά σε χώρες τις Ευρώπης. Έτσι, είναι βέβαιο ότι μπορούμε να καλύψουμε κάθε προορισμό μεταφοράς και μετακόμισης στο εξωτερικό.

Οι προορισμοί αποκλειστικής μεταφοράς μας (comple φορτία) προς εξωτερικό είναι: Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Σουηδία, Τσεχία, Τουρκία αλλά και προς όλη την Ευρώπη. Φυσικά εξυπηρετούμε και συνδυασμένα φορτία (groupage) προς Αυστραλία, Αμερική και όπου αλλού χρειαστεί. Τα σημεία καθημερινών ή και εβδομαδιαίων αποστολών στην Ελλάδα είναι : Αθήνα, Κρήτη, Αλεξανδρούπολη, Λήμνο, Βόλος, Δράμα, Σέρρες, Λάρισα.

Η μετακόμιση στο εξωτερικό είναι από τις εργασίες που εξειδικευόμαστε. Ο πελάτης μας είναι πλήρως ενημερωμένος για τις μεταφορές, τις αφίξεις και τις παραδόσεις της οικοσυσκευής του ή των εμπορευμάτων του από το έμπειρο προσωπικό μας που εργάζεται καθημερινά για την σωστή διεξαγωγή των εργασιών σας.

96 966814 no title credit card paypal logo hd png

Πληρωμές

Δεχόμαστε και Πιστωτικές Κάρτες κι έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.

Newsletter

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε τις προσφορές μας, τα νέα μας κλπ…!!!

One Reply to “Μετακομίσεις Εξωτερικού”

Μεταφορά Αγγλία -, 28 Απρ 2016

[…] Μετακομίσεις Ελλάδα Αγγλία Η σημερινή μας #μετακομιση αφορά την παραλαβή τεσσάρων ποδηλάτων από πανόραμα #Θεσσαλονικης, #συσκευασια και μεταφορα τους στο #Λονδινο (#London) #Αγγλια #England #UK . Φυσικά και μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σχεδόν σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Μετακομίσεις Ελλάδα Αγγλία […]

Comments are closed.

elΕλληνικά