Μεταφορές Βουλγαρία

Μεταφορές Βουλγαρία – Ελλάδα. Μετακομίσεις Βουλγαρία – Θεσσαλονίκη.

Μεταφορές Βουλγαρία – Ελλάδα. Μετακομίσεις Βουλγαρία – Ελλάδα. Η επιχείρηση μας, με έδρα την Θεσσαλονίκη, εδώ και αρκετό διάστημα έχει ξεκινήσει με απόλυτη επιτυχία της εμπορευματικές μεταφορές προς Βουλγαρία αλλά και φυσικά (το πολύ δυνατό μας κομμάτι) μετακομίσεις προς Σόφια (София), Σαντάνσκι (Сандански), Μπλαγκόεβγκραντ (Благоевград) Πετρίτσι (Петрич) και φυσικά σε όλη την Βουλγαρία.

Υπάρχει και η δυνατότητα μερικής μεταφοράς της οικοσκευής σας στην Βουλγαρία και αποθήκευση των υπολοίπων πραγμάτων και αντικειμένων σας.
Η αποθήκευση γίνεται στις ιδιόκτητες αποθήκες μας για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί με έκπτωση 40%. !!!
Εναλλακτικά η αποθήκευση της οικοσκευής σας για όποιο διάστημα θελήσετε και η αποστολή της αργότερα στην Βουλγαρία εφόσον το επιθυμείτε.

Αναλαμβάνουμε πλήρη σέρβις πακετάροντας και συσκευάζοντας όλη την οικοσκευή σας. Μετατρέπουμε έτσι για σας την μετακόμιση από ταλαιπωρία σε μια ευχάριστη εμπειρία, βοηθώντας στο μέγιστο βαθμό στο καινούργιο σας ξεκίνημα.

Δείτε επίσης: Μετακομίσεις στην Γερμανία, Μετακομίσεις Αγγλία, Μετακομίσεις Κύπρο.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά 09:00 π.μ με 21:00 μ.μ στα τηλέφωνα +30 2310 730025 / +30 6932 372730 / +30 2310 70026 φαξ

96 966814 no title credit card paypal logo hd png

Πληρωμές

Δεχόμαστε και Πιστωτικές Κάρτες κι έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.

Newsletter

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε τις προσφορές μας, τα νέα μας κλπ…!!!

elΕλληνικά