05
Ιούν

Μετακομίσεις – Επαγγελματίες

[:el]

Μετακομίσεις – Επαγγελματίες

Μετακομίσεις απλά Επαγγελματίες

Αγαπητοί μας φίλοι για μια ακόμα φορά η επιχείρηση μας ξεχωρίζοντας και πρωτοπορώντας εδώ και 45χρονια στον κλάδο των μεταφορών προβάλει το έργο της με μια διαφημιστική προβολή δείχνοντας την δυναμικότητα και των επαγγελματισμό που μας διακρίνει.

Αυτό είναι το νέο μας τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα, το οποίο προβάλλεται στην ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τους πελάτες μας, που τόσα χρόνια μας στηρίζουν,στον αγώνα για μια καλύτερη, οικονομικότερη, αλλά και ποιοτικότερη εργασία στης μεταφορές.
[:]

About Author

Leave A Comment

05
Ιούν

Μετακομίσεις από Επαγγελματίες

Μετακομίσεις από Επαγγελματίες

Μετακομίσεις από το 1970 …απλά Επαγγελματίες

Αγαπητοί μας φίλοι για μια ακόμα φορά η επιχείρηση μας ξεχωρίζοντας και πρωτοπορώντας εδώ και 52 χρόνια στον κλάδο των μεταφορών – μετακομίσεων προβάλει το έργο της με μια διαφημιστική προβολή δείχνοντας τη δυναμικότητα και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.

Μετακομίσεις από Επαγγελματίες, με Οργάνωση και Πείρα

Αυτό είναι το νέο μας τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα, για διεθνής μεταφορές, μετακομίσεις, αποθηκεύσεις, το οποίο προβάλλεται στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Φυσικά, υπάρχουν και παλαιότερα ραδιοφωνικά ή και τηλεοπτικά σποτάκια τα οποία μπορείτε να βρείτε με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο.

Η ΕΠΙΠΛΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει να προβάλλεται σε κατά τόπους τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνα, περιοδικά και εφημερίδες της πόλης μας, και όχι μόνο, υπενθυμίζοντας κυρίως την ανανέωση των υπηρεσιών στους παλαιούς μας πελάτες (που είναι πάρα πολλοί)
και ενημερώνοντας τους εν δυνάμει νέους πελάτες, για τις όλο και ποιο οργανωμένες και οικονομικές εργασίες που μπορούμε να προσφέρουμε στον χώρο γενικότερα των μεταφορών, όπου αυτό μπορεί να περιλαμβάνει, αποθηκεύσεις, μετακομίσεις, ανυψωτικές εργασίες, μεταφορές εμπορευμάτων στο εξωτερικό, άλλα και μικρομεταφορές σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, από μικρά δέματα, έως και κομπλέ φορτία, γερανομεταφορές, συσκευασίες έργων τέχνης σε ειδικά κιβώτια, κ.τ.λ.

Να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τους πελάτες μας, που τόσα χρόνια μας στηρίζουν, στον αγώνα για μια καλύτερη, οικονομικότερη, αλλά και ποιοτικότερη εργασία στης μεταφορές.

facebook-Μετακομίσεις

Μετακομίσεις από Επαγγελματίες

Μετακομίσεις από Επαγγελματίες

metakomisis-metafores-apothikefseis

Η Επιπλομεταφορική στα 52 χρόνια λειτουργίας της έχει συνεργαστεί με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολές, πανεπιστήμια, φιλανθρωπικά σωματεία, δημοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις, πλήθος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και χιλιάδες απλούς πολίτες, φέροντας πάντα σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία, πάντα με επαγγελματισμό, χαμόγελο, ευγένεια και οικονομία.

Εδώ και αρκετά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί με:

[slideshow_deploy id=’2381’][:]

Share This Post

About Author

elΕλληνικά