Δωρεάν εκτίμηση κόστους μετακόμισης

Μετακομίσεις - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη. Εκτιμούμε εντελώς δωρεάν το κόστος της μετακόμισης σας ανάλογα με τον όγκο των αντικειμένων σας.

Μετακομίσεις – Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη, Μεταφορές, Αποθηκεύσεις, Διεθνείς μεταφορές.

Διανομές εμπορευμάτων – αποθηκεύσεις επίπλων – οικοσκευών –
Ανυψωτικές μετακομίσεις

Μετακομίσεις – Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία. Η μετακόμιση – μεταφορά – αποθήκευση, επίπλων – οικοσκευών είναι μία δουλειά που την γνωρίζουμε σίγουρα πάρα πολύ καλά, αφού ειδικευόμαστε στο χώρο των μετακομίσεων από το 1970. Με έδρα την Θεσσαλονίκη έχουμε κάνει μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη την Αυστραλία και την Αμερική. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων κατα τις μετακομίσεις αφού αμπαλάρουμε τα έπιπλα σας και πακετάρουμε τα προσωπικά σας είδη, με ειδικά υλικά κάλυψης και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.

Ευκαιρία καριέρας

Αν έχεις όρεξη για δουλειά επικοινώνησε μαζί μας.
Ψάχνουμε συνεργάτες για να εντάξουμε στην επιχείρησή μας.
Επιθυμητά προσόντα: Δίπλωμα αυτοκινήτου Γ΄ κατηγορίας, γνώσεις πάνω στο έπιπλο, συναρμολόγηση – αποσυναρμολόγηση κλπ, αλλά πάνω από όλα ευγένεια και χαμόγελο.

Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε σε ότι αφορά τις μετακομίσεις σας ή την μεταφορά των αντικειμένων σας ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΑΣ, αναλαμβάνοντας την πλήρη διεκπεραίωση της μετακόμισης και της μεταφοράς από ειδικευμένα συνεργεία με μόνιμο έμπειρο προσωπικό.

Tι είπαν οι πελάτες μας

Δείτε τις προσφορές μας για τις Μετακομίσεις – μεταφορές και αποθηκεύσεις της οικοσκευής σας !!!

Εδώ και 50 χρόνια ειδικευόμαστε στίς μετακομίσεις της οικοσκευής ή της επιχείρησής σας. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε όλες τις σχετικές υπηρεσίες όπως μεταφορά, πακετάρισμα, αμπαλάζ και φύλαξη.
Ξέρουμε τι κάνουμε και το κάνουμε στην καλύτερη τιμή.

Μετακομίσεις

Μετακομίσεις - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη. Μετακομίσεις. Κάντε τη σωστή κίνηση και με ένα τηλέφωνο γλιτώστε όλα τα προβλήματα. Εσείς χαρείτε το νέο σπίτι σας και αφήστε την δύσκολη δουλειά της μετακόμισης και της μεταφοράς σε μας. Διαβάστε περισσότερα για τη μετακόμιση

Μεταφορές

Μετακομίσεις - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη - Ανυψωτικό μηχάνημα - γερανοί Ασχολούμαστε με εξειδικευμένο αντικείμενο (την μεταφορά επίπλων) και φροντίζουμε το προσωπικό μας μέσα από κατάλληλες επιμορφώσεις να είναι πάντα άριστα εκπαιδευμένο, ούτως ώστε να φέρουν σε πέρας την μετακόμισή σας, γρήγορα, αποτελεσματικά χωρίς φθορές. Διαβάστε περισσότερα για τη μεταφορά

Συσκευασία

Μετακομίσεις - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη. Αμπαλάζ, συσκευασία για μεταμομίσεις Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν πλήρης συσκευασία επίπλων, αμπαλάζ – πακετάρισμα υαλικών, πινάκων, έργων τέχνης, κουζινικών, ηλεκτρονικών, ρουχισμού κλπ. με τα καλύτερα υλικά. Διαβάστε περισσότερα για τη συσκευασία

Αποθήκευση

Μετακομίσεις - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη. Αποθήκευση μικρής ή μεγάλης διάρκειας Οι αποθηκευτικοί χώροι μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για την αποθήκευση σύντομου ή μακροχρόνιου διαστήματος επίπλων, εμπορευμάτων, οικοσκευών και άλλων αντικειμένων. Διαβάστε περισσότερα για την αποθήκευση

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Πλέον η εταιρεία μας συνεργάζεται και με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, προσφέροντας έκπτωση στα μέλη της.

eyc logos 800

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση έκδοσης Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων εδώ!

Μετακομίσεις - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη. Μετακομίσεις στο εξωτερικό.

Μετακομίσεις στο εξωτερικό

Παρέχουμε ολοκληρωμένες – οργανωμένες, αλλά και απλές, οικονομικές εργασίες μεταφοράς και μετακόμισης από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με ανυψωτικά μηχανήματα, έμπειρο προσωπικό και πάντα τις οικονομικότερες τιμές.

Κάποια στιγμή κάποιοι από εμάς παίρνουν την μεγάλη απόφαση να φύγουν από την πατρίδα, για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι μετακομίσεις οικοσκευών προς ή από εξωτερικό, είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση. Εδώ ο επαγγελματισμός και η εμπειρία μας παίζουν καθοριστικό ρόλο. Είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε στα περισσότερα σημεία της Ευρώπης σε οποίο μέρος και εάν βρίσκεστε.

Αξιόπιστη εξυπηρέτηση προς εξωτερικό με φορτία από/προς:

 • Αγγλία
 • Γερμανία
 • Αυστρία
 • Βέλγιο
 • Ιταλία
 • Βουλγαρία
 • Ρουμανία
 • Δανία
 • Αυστραλία
 • Σουηδία
 • Τσεχία
 • Γαλλία
 • Κύπρο
 • Ολλανδία

Η Επιπλομεταφορική στα 52 χρόνια λειτουργίας της έχει συνεργαστεί με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολές, πανεπιστήμια, φιλανθρωπικά σωματεία, δημοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις, πλήθος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και χιλιάδες απλούς πολίτες, φέροντας πάντα σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία, πάντα με επαγγελματισμό, χαμόγελο, ευγένεια και οικονομία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

2

96 966814 no title credit card paypal logo hd png

Πληρωμές

Δεχόμαστε και Πιστωτικές Κάρτες κι έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.

Newsletter

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε τις προσφορές μας, τα νέα μας κλπ…!!!

elΕλληνικά