Συνεργασία μεταφορές

Εάν είστε μεταφορική εταιρεία ή μεμονωμένως μεταφορέας και επιθυμείτε είτε την συνεργασία μαζί μας ή να εκτελέσουμε μια εργασία για εσάς όπως παροχή ανυψωτικού μηχανήματος ή εργατικό προσωπικό ή υλικά συσκευασίας ή την ολοκλήρωση μιας μεταφοράς ή μετακόμισης πελάτη σας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στα τηλέφωνα της επιχείρησης μας :

  Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

  Όνοματεπώνυμο υπευθύνου

  Επωνυμία επιχείρησης

  Δραστηριότητα επιχείρησης

  Τηλέφωνο

  Διεύθυνση

  email

  Τίτλος

  Μήνυμα

  Η μετακόμιση και η μεταφορά επίπλων είναι μία δουλειά που την γνωρίζουμε σίγουρα πάρα πολύ καλά αφού ειδικευόμαστε στο χώρο από το 1970. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων με ειδικά υλικά κάλυψης και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.

  Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε. Μόνο με ένα τηλεφώνημά σας αναλαμβάνοντας την πλήρη διεκπεραίωση της μετακόμισης, της μεταφοράς και της φύλαξης αντικειμένων από ειδικευμένα συνεργεία.

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Αποθηκεύσεις, Ανυψωτικές εργασίες με γερανούς όλων των τύπων, Μετεγκαταστάσεις επιχειρήσεων και δημοσίων οργανισμών καθώς επίσης και μικρομεταφορές αλλά και οργανωμένες μετακομίσεις σπιτιών.

  Οι τιμές μας έχουν εκτιμηθεί και αξιολογηθεί από τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου και έχουν κριθεί ως οι οικονομικότερες. Επειδή πιστεύουμε ότι όλα αυτά θέλουμε και πρέπει να σας τα αποδείξουμε, σας καλούμε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε για μία απευθείας μεταφορά, είτε για μία κατ’ ιδίαν επικοινωνία.

  Η Επιπλομεταφορική έχει βάση τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έχουμε γραφεία στην Αθήνα και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, ώστε να καλύψουμε κάθε πιθανή σας ανάγκη όπου κι αν βρίσκεστε. Φυσικά, αναλαμβάνουμε τη μετακόμιση και τη μεταφορά των αντικειμένων σας σε όλη την Ευρώπη άλλα και όχι μόνο, πάντα με ασφάλεια, οικονομία και Επαγγελματισμό.

   

  elΕλληνικά