Μετακομίσεις, Μεταφορές, Αποθηκεύσεις, Διεθνείς μεταφορές, συσκευασία - μεταφορά - αποθήκευση - φύλαξη

Συσκευασία - Μεταφορά - Αποθήκευση - Φύλαξη της οικοσκευής σας

Συσκευασία – Μεταφορά – Αποθήκευση – Φύλαξη οικοσκεύης.

Ειδικευόμαστε σε όλες τις υπηρεσίες γύρω από τη μεταφορά, ή τη μετακόμιση, Συσκευασία – Μεταφορά – Αποθήκευση – Φύλαξη. Διαβάστε περισσότερα για:

Μεταφορά


Η επιχείρηση μας φροντίζει να έχει τα καλύτερα και τα πιο σύγχρονα οχήματα για την δική σας πάντα εξυπηρέτηση στην μεταφορά της οικοσκευής ή του γραφείου σας.

Ασχολούμαστε με εξειδικευμένο αντικείμενο (την μεταφορά επίπλων) και φροντίζουμε το μόνιμο προσωπικό μας μέσα από κατάλληλες επιμορφώσεις να είναι πάντα άριστα εκπαιδευμένο.
Φροντίζουμε επίσης να βρίσκουμε πάντα τη “χρυσή τομή” παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Οι μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα σύγχρονα φορτηγά οχήματα της επιχείρησης μας, τροποποιημένα κατάλληλα για τις ανάγκες της εκάστοτε μεταφοράς.

52 χρόνια τώρα όλοι οι επαγγελματίες στον χώρο του επίπλου, μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας των επαγγελματισμό μας.

Διαβάστε περισσότερα για τη μεταφορά της οικοσκευής ή του γραφείου σας

συσκευασία - μεταφορά - αποθήκευση - φύλαξη

Συσκευασία - Αμπαλάζ

Η συσκευασία – αμπαλάζ των επίπλων και το πακετάρισμα των μικροαντικειμένων αντιμετωπιζόταν πάντοτε από την επιχείρηση μας ως σημαντικό μέρος της δουλειάς μας. Ειδικευμένο, μόνιμο ελληνικό προσωπικό, αναλαμβάνει την συσκευασία της οικοσκευής σας, πάντοτε με μεγάλη προσοχή και τη μέγιστη ασφάλεια. Συνεπώς, πάντα δίναμε και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό, συσκευάζοντας τα αντικείμενά σας (είτε πρόκειται για οικιακό εξοπλισμό, είτε για επαγγελματικό εξοπλισμό) με ιδιαίτερη προσοχή και ίσως με το ίδιο ενδιαφέρον και τη φροντίδα που θα το κάνατε κι εσείς.
Σε αυτά προσθέτουμε τον επαγγελματισμό μας και τα ιδανικά, ειδικά υλικά συσκευασίας για αυτή τη δουλειά, που έχουμε φροντίσει να εισάγουμε από το εξωτερικό βασισμένα στα ευρωπαϊκά πρότυπα υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την πλήρη συσκευασία μιας οικοσκευής, όπως τα έπιπλα, τα υαλικά, τους πίνακες, τα έργα τέχνης, τα κουζινικά, τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά ειδή, το ρουχισμό κλπ.

Διαβάστε περισσότερα για το αμπαλάζ και τη συσκευασία

συσκευασία - μεταφορά - αποθήκευση - φύλαξη

Αποθήκευση – Φύλαξη

Αποθήκευση και φύλαξη της οικοσκευής σας. Η Επιπλομεταφορική αναλαμβάνει την αποθήκευσης των αντικειμένων σας για μικρό ή μεγαλύτερο διάστημα.
Σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την αποθήκευση και τη φύλαξη της οικοσκευής σας σε ανταγωνιστικές τιμές και με μεγάλη ασφάλεια. Οι αποθηκευτικοί χώροι μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για την αποθήκευση “σύντομου ή μακροχρόνιου διαστήματος” επίπλων, εμπορευμάτων, οικοσκευών και άλλων αντικειμένων. Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.

Διαβάστε περισσότερα για την αποθήκευση και τη φύλαξη των πραγμάτων σας

συσκευασία -μεταφορά - αποθήκευση - φύλαξη

Ανυψωτική μετακόμιση

Ανυψωτική μετακόμιση. Διαθέτουμε σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μετακόμιση και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας οικονομικά και με ασφάλεια. Τα ανυψωτικά μας μηχανήματα μπορούν να φτάσουν μέχρι τον ένατο όροφο και να σηκώσουν έως 450 κιλά. Έχουμε επιτύχει ανυψωτικές μετακομίσεις σε εξαιρετικά δυσπρόσιτα μέρη με άριστα αποτελέσματα που ελάχιστοι συνάδερφοι μας μπορούν να καταφέρουν..

Διαβάστε περισσότερα για την ανυψωτική μετακόμισή σας

συσκευασία - μεταφορά - αποθήκευση - φύλαξη

Μεταφορές εκθεμάτων και εκθεσιακών δομών για εμπορικές εκθέσεις

Οι εμπορικές εκθέσεις είναι σημαντικές ευκαιρίες προβολής της εταιρίας σας και το θετικό τους αποτέλεσμα συνδέεται άμεσα με την επιτυχή οργάνωση της παρουσίας σας, αφετηρία της οποίας είναι η προετοιμασία και η μεταφορά του υλικού.
Η ΕΠΙΠΛΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ διαθέτει έμπειρα στελέχη με πολυετή εμπειρία στην διαχείριση εκθεσιακών μεταφορών καθώς και εξαιρετικούς τεχνίτες στην τοποθέτηση περιπτέρων. Ο έγκαιρος και ακριβής σχεδιασμός της αποστολής σας, η παράδοση, η αποσυσκευασία, η μερική αποθήκευση και η εγκατάσταση των εκθεμάτων είναι μερικές από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε..

Διαβάστε περισσότερα για τις μεταφορές εκθεμάτων και εκθεσιακών δομών για εμπορικές εκθέσεις

Μετακομίσεις, Μεταφορές, Αποθηκεύσεις, Διεθνείς μεταφορές.

Διανομές εμπορευμάτων – αποθηκεύσεις επίπλων – οικοσκευών –
Ανυψωτικές μετακομίσεις

Μετακομίσεις, Μεταφορές, Αποθηκεύσεις, Διεθνείς μεταφορές – Μετακόμιση, μεταφορά Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία. Η μετακόμιση – μεταφορά – αποθήκευση, επίπλων – οικοσκευών είναι μία δουλειά που την γνωρίζουμε σίγουρα πάρα πολύ καλά, αφού ειδικευόμαστε στο χώρο των μετακομίσεων από το 1970. Με έδρα την Θεσσαλονίκη έχουμε κάνει μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη την Αυστραλία και την Αμερική. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων κατά τις μετακομίσεις αφού αμπαλάρουμε τα έπιπλα σας και πακετάρουμε τα προσωπικά σας είδη, με ειδικά υλικά κάλυψης. Εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.

Συσκευασία - Μεταφορά - Αποθήκευση - Φύλαξη της οικοσκευής σας

Συσκευασία – Μεταφορά – Αποθήκευση – Φύλαξη οικοσκεύης.

Ειδικευόμαστε σε όλες τις υπηρεσίες γύρω από τη μεταφορά, ή τη μετακόμιση, Συσκευασία – Μεταφορά – Αποθήκευση – Φύλαξη. Διαβάστε περισσότερα για:

elΕλληνικά