Ανυψωτική μετακόμιση Θεσσαλονίκη - Ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης

Ανυψωτική μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης – Ανυψωτικές εργασίες

Ανυψωτική μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης – Ανυψωτικές εργασίες. Διαθέτουμε σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μετακόμιση και μεταφορά αντικειμένων μέχρι και τον ένατο όροφο. Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας για ανυψωτικές εργασίες, μεταφοράς επίπλων, ογκώδη αντικειμένων, που δε χωράνε σε ασανσέρ ή τη σκάλα, από οποιονδήποτε όροφο, οικονομικά, γρήγορα και πάντα με ασφάλεια.

Προσφορά Ανυψωτικές Εργασίες

Ανηψωτικό μμηχάνημα με 80 ευρώ

Τώρα σας παρέχουμε ανυψωτικό μηχάνημα μόνο με 80€*Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης

* χρέωση ανά ώρα κι εντός των ορίων της πόλης της Θεσσαλονίκης

Με εμπειρία πάνω από 52 χρόνια στις μετακομίσεις και φυσικά στις μετακομίσεις με ανυψωτικό μηχάνημα, στην Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο και να τo φέρουμε εις πέρας γρήγορα, αποτελεσματικά, με ασφάλεια KAI οικονομικά. Το μόνιμο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, που χειρίζεται τα ανυψωτικά μας μηχανήματα στην μετακόμιση ή την μεταφορά, σας εξυπηρετούν πάντα με ευγένεια και σεβασμό.

Τα ανυψωτικά μας μηχανήματα, από τα λίγα που μπορούν να φτάσουν μέχρι τον ένατο όροφο και να σηκώσουν έως 450 κιλά, τα χειρίζονται μόνο εξειδικευμένο προσωπικό (κάποιοι από αυτούς με εμπειρία στα γερανοφόρα μηχανήματα πάνω από 20 χρόνια) εξασφαλίζοντας την ασφάλεια της ανυψωτικής σας μετακόμισης. Έχουμε επιτύχει ανυψωτικές μετακομίσεις σε εξαιρετικά δυσπρόσιτα μέρη με άριστα αποτελέσματα που ελάχιστοι συνάδερφοι μας μπορούν να καταφέρουν.

Ανυψωτική μετακόμιση με 2 ανυψωτικά μηχανήματα στην Θεσσαλονίκη.

Ανυψωτική μετακόμιση με 2 ανυψωτικά μηχανήματα στην Θεσσαλονίκη. Ανυψωτική μετακόμιση με 2 ανυψωτικά μηχανήματα στην Θεσσαλονίκη. Η μετακόμιση ήταν στον ίδιο δρόμο από ένα διαμέρισμα σχεδόν απέναντι από το άλλο. Στήσαμε 2 από τα ανυψωτικά μας μηχανήματα ταυτόχρονα. Έτσι καταφέραμε να μειώσουμε τον χρόνο της ανυψωτικής μετακόμισης σχεδόν στον μισό. Πάντα με ασφάλεια, ταχύτατα και οικονομικά.

Είμαστε μια από τις ελάχιστες εταιρείες που θα μπορούσανε να σας προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες και σίγουρα η μοναδική, που μπορεί να το κάνει με απολυτή οργάνωση και σχεδιασμό.

96 966814 no title credit card paypal logo hd png

Πληρωμές

Δεχόμαστε και Πιστωτικές Κάρτες κι έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.

Newsletter

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε τις προσφορές μας, τα νέα μας κλπ…!!!

elΕλληνικά