Αποθήκευση,Αποθηκεύσεις οικοσκευών - Φύλαξη Επίπλων.

Αποθήκευση οικοσκευών – Φύλαξη Επίπλων.

Αποθηκεύσεις οικοσκευών – Φύλαξη Επίπλων. Αποθηκεύσεις επίπλων. Αποθήκευση εξοπλισμού καταστημάτων. – Έχετε ανάγκη από αποθηκευτικό χώρο;
Έχουμε την απάντηση.

Αποθήκευση οικοσκευών

Συμπληρώστε τη φόρμα και απλά αλλάξτε το πεδίο “Επιθυμώ αποθήκευση” σε “ΝΑΙ”.
Αν το κάνετε αυτό, δε χρειάζεται να συμπληρώσετε τα πεδία σχετικά με την παράδοση.

Αποθηκεύσεις οικοσκευών – Φύλαξη Επίπλων.

Αποθηκεύσεις οικοσκευών - Φύλαξη Επίπλων.

Αποθηκεύσεις οικοσκευών – Φύλαξη Επίπλων. Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη για Αποθήκευση οικοσκευών – Φύλαξη των αντικειμένων σας για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η Επιπλομεταφορική στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της, σας βοηθάει και στο κομμάτι αυτό.

Έτσι, επιθυμώντας να είμαστε όσο γίνεται πιο χρήσιμοι προς τους πελάτες μας, σας προσφέρουμε υπηρεσίες τόσο για την Αποθήκευση οικοσκευών όσο και για τη φύλαξη των επίπλων ή εμπορευμάτων σας σε ανταγωνιστικές τιμές και με μεγάλη ασφάλεια.

Αποθήκευση Οικοσκευών

Μπορείτε να αποθηκεύσετε την οικοσκευή σας στις κατάλληλα διαμορφωμένες αποθήκες μας. Για όσο διάστημα χρειαστεί και να την παραλάβετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως μας την παραδώσατε. Χάριν στην ειδική τεχνική που χρησιμοποιούμε και τους απόλυτα ελεγχόμενους αποθηκευτικούς μας χώρους. Φυσικά, με το τέλος της αποθήκευσης μπορούμε να σας παραδώσουμε την οικοσκευή σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος ή και στο Εξωτερικό.

Αποθήκευση εξοπλισμού καταστημάτων

Αποθηκεύσετε τον εξοπλισμό του καταστήματος σας κατά την ανακαίνιση του ή ψάχνοντας χώρο για τη μετακίνησή του. Για όσο διάστημα χρειαστεί και να τον παραλάβετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως μας τον παραδώσατε.

Αποθηκευτικοί χώροι στη Θεσσαλονίκη

Οι Ιδιόκτητοι αποθηκευτικοί χώροι μας, είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι, για την Αποθήκευση – Φύλαξη. Για σύντομη ή μακροχρόνια αποθήκευση επίπλων, εμπορευμάτων, οικοσκευών και άλλων αντικειμένων.

Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και 50 χρόνια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώσετε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

96 966814 no title credit card paypal logo hd png

Πληρωμές

Δεχόμαστε και Πιστωτικές Κάρτες κι έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και αξιόπιστα.

Newsletter

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε τις προσφορές μας, τα νέα μας κλπ…!!!

One Reply to “Αποθήκευση οικοσκευών – Φύλαξη Επίπλων”

Αποθηκευσεις οικοσκευων Θεσσαλονικη -, 04 Απρ 2016

[…] Και φυσικά στις ‪#‎αποθηκεύσεις‬ οικοσκεύων, εμπορευμάτων είμαστε οι πρώτοι. ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ! ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΤΟ https://www.epiplometaforiki.gr/form/pages/form.html […]

Comments are closed.

elΕλληνικά