Επιπλομεταφορικη - Μεταφορές, Μετακομίσεις

Οι Υπηρεσίες μας

Συσκευασία – Μεταφορά – Αποθήκευση – Φύλαξη οικοσκεύης.

Ειδικευόμαστε σε όλες τις υπηρεσίες γύρω από τη μεταφορά, ή τη μετακόμιση, Συσκευασία – Μεταφορά – Αποθήκευση – Φύλαξη. Διαβάστε περισσότερα για:

Η επιχείρηση μας φροντίζει να έχει τα καλύτερα και τα πιο σύγχρονα οχήματα για την δική σας πάντα εξυπηρέτηση στην μεταφορά της οικοσκευής ή του γραφείου σας.

Ασχολούμαστε με εξειδικευμένο αντικείμενο (την μεταφορά επίπλων) και φροντίζουμε το μόνιμο προσωπικό μας μέσα από κατάλληλες επιμορφώσεις να είναι πάντα άριστα εκπαιδευμένο.
Φροντίζουμε επίσης να βρίσκουμε πάντα τη “χρυσή τομή” παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Οι μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα σύγχρονα φορτηγά οχήματα της επιχείρησης μας, τροποποιημένα κατάλληλα για τις ανάγκες της εκάστοτε μεταφοράς.

Έξη δεκαετίες τώρα όλοι οι επαγγελματίες στον χώρο του επίπλου, μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας των επαγγελματισμό μας.

Διαβάστε περισσότερα για τη μεταφορά της οικοσκευής ή του γραφείου σας

Σε τι ειδικευόμαστε

Συσκευασία – Μεταφορά – Αποθήκευση – Φύλαξη οικοσκεύης

Αποθήκευση οικοσκευών – Φύλαξη Επίπλων

_____________
Γνωρίζουμε ότι υπάρχει η ανάγκη για Αποθήκευση οικοσκευών–Φύλαξη των αντικειμένων σας. Στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της, σας βοηθάει και στο κομμάτι αυτό.

Αποθήκευση οικοσκευών – Φύλαξη Επίπλων

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την αποθήκευση και τη φύλαξη της οικοσκευής σας σε ανταγωνιστικές τιμές και με μεγάλη ασφάλεια. Οι αποθηκευτικοί χώροι μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για την αποθήκευση επίπλων, εμπορευμάτων, οικοσκευών και άλλων αντικειμένων.

Αποθήκευση εμπορευμάτων – Φύλαξη διανομή

_____________
Γνωρίζουμε ότι υπάρχει η ανάγκη για αποθήκευση και φύλαξη των εμπορευμάτων σας  μέχρι την διανομή τους . Στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της, σας βοηθάμε και στο κομμάτι αυτό.

Αποθήκευση εμπορευμάτων – Φύλαξη διανομή

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες τόσο για την αποθήκευση εμπορευμάτων, για τη φύλαξη τους για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα όσο και για την διανομή τους σε επιμέρους καταστήματά σας ή στους πελάτες σας.

Συσκευασία - Αμπαλάζ

_____________
Η συσκευασία των επίπλων και το πακετάρισμα των μικροαντικειμένων αντιμετωπιζόταν από την επιχείρηση μας ως σημαντικό μέρος της δουλειάς μας. Ειδικευμένο, προσωπικό, αναλαμβάνει την συσκευασία της οικοσκευής σας, με προσοχή και ασφάλεια

Συσκευασία - Αμπαλάζ

Συνεπώς, πάντα δίναμε και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό, συσκευάζοντας τα αντικείμενά σας (είτε πρόκειται για οικιακό εξοπλισμό, είτε για επαγγελματικό εξοπλισμό) με ιδιαίτερη προσοχή και ίσως με το ίδιο ενδιαφέρον και τη φροντίδα που θα το κάνατε κι εσείς.

Ανυψωτική μετακόμιση

_____________
Διαθέτουμε σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μετακόμιση και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας οικονομικά και με ασφάλεια. Τα ανυψωτικά μας μηχανήματα μπορούν να φτάσουν μέχρι τον ένατο όροφο και να σηκώσουν έως 450 κιλά.

Ανυψωτική μετακόμιση

Έχουμε επιτύχει ανυψωτικές μετακομίσεις σε εξαιρετικά δυσπρόσιτα μέρη με άριστα αποτελέσματα που ελάχιστοι συνάδερφοι μας μπορούν να καταφέρουν

Μεταφορά επίπλων – εμπορευμάτων

_____________
Η επιχείρηση μας φροντίζει να έχει τα καλύτερα και τα πιο σύγχρονα οχήματα, για την μεταφορά επίπλων και εμπορευμάτων. Πάντα για την δική σας εξυπηρέτηση

Μεταφορά επίπλων – εμπορευμάτων

Πέραν όμως των οχημάτων η εξέλιξη έχει μεταφερθεί και στην γνώση των ανθρώπων. Γι αυτό επενδύουμε όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό. Το θεωρούμε πάρα πολύ σημαντικό.

Μεταφορές εκθεμάτων

_____________
Οι εμπορικές εκθέσεις είναι σημαντικές ευκαιρίες προβολής της εταιρίας σας και το θετικό τους αποτέλεσμα συνδέεται άμεσα με την επιτυχή οργάνωση της παρουσίας σας

Μεταφορές εκθεμάτων

Οι εμπορικές εκθέσεις είναι σημαντικές ευκαιρίες προβολής της εταιρίας σας και το θετικό τους αποτέλεσμα συνδέεται άμεσα με την επιτυχή οργάνωση της παρουσίας σας

Μεταφορές δεμάτων

_____________
Μεταφορές δεμάτων σε όλη την Ευρώπη – Μεταφορές μεμονωμένων επίπλων.

Μεταφορές δεμάτων

Μικρομεταφορές επίπλων – μεταφορές μεμονωμένων δεμάτων σε όλη την Ευρώπη – Μεταφορές μεμονωμένων επίπλων – οικοσκευών από 20€. Μεταφορές με εργατικό προσωπικό από 40€.

Συσκευασία - Μεταφορά - Αποθήκευση - Φύλαξη της οικοσκευής σας

Ειδικευόμαστε σε όλες τις υπηρεσίες γύρω από τη μεταφορά, ή τη μετακόμιση, Συσκευασία – Μεταφορά – Αποθήκευση – Φύλαξη
pic 12

Γνώση & Εμπειρία

Η μετακόμιση, μεταφορά επίπλων είναι μία δουλειά που την γνωρίζουμε σίγουρα πάρα πολύ καλά αφού ειδικευόμαστε στο χώρο από το 1970. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων με ειδικά υλικά κάλυψης και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.

Προσδίδουμε προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες μας για εσάς

Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε. Μόνο με ένα τηλεφώνημά σας αναλαμβάνοντας την πλήρη διεκπεραίωση της μετακόμισης, της μεταφοράς και της φύλαξης αντικειμένων από ειδικευμένα συνεργεία.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν :

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και έξη δεκαετίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώσετε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να σας στέλνουμε τις προσφορές και τα νέα μας

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

Newsletter

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

© 2023 Copyrights Epiplometaforiki.gr