Επιπλομεταφορικη - Μεταφορές, Μετακομίσεις

Μετακομίσεις

Θεσσαλονίκη
Αθήνα
Κρήτη
Ελλάδα
Εξωτερικό

Αναλαμβάνουμε Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη, όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη – Η μετακόμιση – μεταφορά είναι μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες. Κούραση, ταλαιπωρία, κούτες, αναστάτωση, εργαλεία.

– Σωστά;
Λάθος!
 
Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη – Θέλετε να μετακομίσετε στην Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Κρήτη την υπόλοιπη Ελλάδα ή στο εξωτερικό?

Η μετακόμιση στην πράξη

Θα αμπαλάρουμε την οικοσκευή σας με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, με προσοχή και με εκτίμηση στην περιουσία σας. Για τα ρούχα σας ξεχάστε το πακετάρισμα, την ημέρα που θα γίνει η μετακόμιση – μεταφορά τα βγάζετε από την ντουλάπα και τα κρεμάμε στις ειδικές φορητές κρεμάστρες.

Έτσι μεταφέρονται με ασφάλεια χωρίς να ταλαιπωρηθούν και να τσαλακώσουν και εύκολα μπορείτε να τα τοποθετήσετε στην νέα τους θέση. Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της οικοσκευής σας με προσοχή, με άνετα και σύγχρονα φορτηγά, αφού τα κατεβάσουμε με τους ασφαλέστερους γερανούς της αγοράς.

Αν υπάρχει οικοσκευή που χρειάζεται φύλαξη, θα μεταφερθεί στις αποθήκες μας όπου θα φυλαχθεί με ασφάλεια. Μόλις φτάσουμε στο νέο σπίτι σας, οι ντουλάπες και τα υπόλοιπα έπιπλα που χρειάζονται συναρμολόγηση θα ετοιμαστούν από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα συνδεθούν οι ηλεκτρικές συσκευές και τα πολύφωτα, θα τακτοποιηθούν τα έπιπλα στις θέσεις που θα υποδείξετε και θα μεταφερθούν όλες οι κούτες δίπλα στον τελικό προορισμό τους.

Από το 1970 εξειδικευόμαστε στη μετακόμιση - μεταφορά στη Θεσσαλονίκη

Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, και διαθέτουμε γραφεία στην Αθήνα και την Κρήτη, αλλά και ανταποκριτές σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Εκτός από μετακομίσεις Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Κρήτη αποκλειστικές ή συνδυασμένες στην Ελλάδα (ηπειρωτική και νησιωτική), μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι όχι μόνο με comple ή groupage φορτία.

Σε τι ειδικευόμαστε

Φοιτητική Μετακόμιση

_____________
 Η Επιπλομεταφορική έρχεται να καλύψει πλήρως, όλες τις ανάγκες ενός φοιτητή ή φοιτήτριας στην μετακόμιση  της Θεσσαλονίκης, Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδος, της Κύπρου, και της Ευρώπης.

Φοιτητική Μετακόμιση

Αναλαμβάνουμε:
 • Αποσυναρμολόγηση – συναρμολόγηση επίπλων και οικιακών συσκευών
 • Συσκευασία προσωπικών αντικειμένων.
 • Αποσύνδεση–επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών.
 • Αποθήκευση της οικοσκευής για όσο διάστημα χρειαστεί ανάμεσα στις μετακομίσεις.
 • Ανυψωτική μετακόμιση

  _____________
  Ανυψωτική μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης – Ανυψωτικές εργασίες. Διαθέτουμε σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μετακόμιση και μεταφορά αντικειμένων μέχρι και τον ένατο όροφο.

  Ανυψωτική μετακόμιση

  Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας για ανυψωτικές εργασίες, μεταφοράς επίπλων, ογκώδη αντικειμένων, που δε χωράνε σε ασανσέρ ή τη σκάλα, από οποιονδήποτε όροφο, οικονομικά, γρήγορα και πάντα με ασφάλεια με την χρήση καλαθοφόρου οχήματος.

  Μετακομίσεις Μεταφορές Εξωτερικού

  Μετακομίσεις Μεταφορές Εξωτερικού

  _____________
  Στην Επιπλομεταφορική προσφέρουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στις μετακομίσεις εξωτερικού, μεταφορά εμπορευμάτων, από και προς χώρες του εξωτερικού.

  Μετακομίσεις Μεταφορές Εξωτερικού

  Έχουμε τη βάση μας στη Θεσσαλονίκη αλλά και υποκαταστήματα στην Αθήνα και την Κρήτη. Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και συχνά σε χώρες τις Ευρώπης. Έτσι, είναι βέβαιο ότι μπορούμε να καλύψουμε κάθε προορισμό μεταφοράς και μετακόμισης στο εξωτερικό.

  Μετακόμιση Αγγλία

  _____________
  Μετακομίζουμε στην Μεγάλη Βρετανία – , Λονδίνο, Μάντσεστερ, ή σε οποιαδήποτε πόλη της Αγγλίας χρειάζεστε. Μεταφορές αντικειμένων και εμπορευμάτων.

  Μετακόμιση Αγγλία

  Πάντα με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα που μας διακρίνει, αναλαμβάνουμε την μετακόμιση της οικοσκευής σας ή την μεταφορά των αντικειμένων σας στο Λονδίνο ή σε οποιαδήποτε πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

  Μεταφορές-Μετακομίσεις Βουλγαρία

  _____________
  Η επιχείρηση μας, με έδρα την Θεσσαλονίκη, εδώ και αρκετό διάστημα έχει ξεκινήσει με απόλυτη επιτυχία της εμπορευματικές μεταφορές προς Βουλγαρία

  Μεταφορές-Μετακομίσεις Βουλγαρία

  Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά 09:00 π.μ με 21:00 μ.μ στα τηλέφωνα +30 2310 730025 / +30 6932 372730 / +30 2310 70026 φαξ

  Μετακομίσεις-Μεταφορές Γερμανία

  _____________
  Μετακομίσεις Γερμανία – Ελλάδα και μεταφορές Γερμανία – Ελλάδα, πάντα με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα που μας διακρίνει

  Μετακομίσεις-Μεταφορές Γερμανία

  αναλαμβάνουμε την μετακόμιση της οικοσκευής σας ή την μεταφορά των αντικειμένων σας στο Μόναχο ή σε οποιαδήποτε πόλη στην Γερμανία. Με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

  Μετακομίσεις Κύπρο

  _____________
  Μετακομίσεις Κύπρο Θεσσαλονίκη, Λάρνακα, Πάφο, Λεμεσό, Λευκωσία.

  Μετακομίσεις Κύπρο

  Η μεταφορά – αποθήκευση, επίπλων – οικοσκευών είναι μία δουλειά που την γνωρίζουμε σίγουρα πάρα πολύ καλά, αφού ειδικευόμαστε στο χώρο των μετακομίσεων από το 1970

  Slide01

  Παιδί & μετακόμιση

  Η μετακόμιση σε ένα καινούργιο σπίτι, μια νέα περιοχή ή ακόμη και άλλη πόλη μπορεί για εμάς να αποτελεί μια νέα αρχή, ή απλά μια ακόμα εμπειρία. Το πιο πιθανό όμως είναι πως δεν θα ισχύει κάτι τέτοιο και για τα παιδιά μας, τα οποία δυσκολεύονται να αποδεχτούν την αλλαγή και νιώθουν πως απειλούνται.

  Όσο πιο μικρό είναι ένα παιδί, τόσο περισσότερο προσκολλάται στις καθημερινές του συνήθειες και όπως έχουμε βιώσει οι περισσότεροι γονείς, κάθε αλλαγή από το πρόγραμμα και τη ρουτίνα τού προκαλεί, αρχικά τουλάχιστον, άρνηση και άγχος.

  Ας μην ξεχνάμε πως για το παιδί η σταθερότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το βοηθά να νιώθει ασφάλεια, γι’ αυτό είναι σημαντικό να το προετοιμάσουμε, με μερικά απλά βήματα για την επερχόμενη αλλαγή.

  Ετοιμάσαμε λοιπόν έναν οδηγό μετακόμισης για παιδιά που με διασκεδαστικό τρόπο, θα τα βοηθήσει να ξεπεράσουν τα όποια αρνητικά συναισθήματα, τους δημιουργεί μια τέτοια αλλαγή και να τα κάνει να την δουν, σαν μία ενδιαφέρουσα περιπέτεια…..

  Στείλτε μας ένα email και θα σας στείλουμε εντελώς δωρεάν, τον πλήρη οδηγό μετακόμισης για παιδιά σε ηλεκτρονική μορφή.

  Ξέρουμε τι κάνουμε και το κάνουμε στην καλύτερη τιμή.

  Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και έξη δεκαετίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

  Σας καλούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώσετε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

  Newsletter

  Εγγραφείτε στο newsletter μας για να σας στέλνουμε τις προσφορές και τα νέα μας

  You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

  Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

  ή κάλεσε μας σήμερα στο

  Επικοινωνία

  Ακολουθήστε μας

  Newsletter

  You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

  © 2023 Copyrights Epiplometaforiki.gr