μεταφορά – μετακόμιση – Η Επιπλομεταφορική πάντα δίπλα σας στη μεταφορά, τη μετακόμιση και τη φύλαξη

Μεταφορά – Μετακόμιση

Μεταφορά – Μετακόμιση – Ο καθένας μας γνωρίζει ότι η μετεγκατάσταση σε άλλη χώρα μπορεί συχνά να είναι μια αγχωτική και μάλλον επίπονη εμπειρία. Ωστόσο, κοιτάζοντας μπροστά στη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται σε μία άλλη χώρα , η μετακόμιση θα έπρεπε να σας ανησυχεί λιγότερο γιατί γι’ αυτό υπάρχουμε εμείς.

Η επιπλομεταφορική μεταφέρει το σπίτι ή την επιχείρησή σας στην χώρα που εσείς έχετε επιλέξει με ασφάλεια και υπευθυνότητα (Ευρώπη – Αμερική Αυστραλία), αλλά και αποθηκεύουμε τα πράγματα σας στις εγκαταστάσεις μας για όσο διάστημα εσείς χρειαστείτε ώστε να βρείτε τον κατάλληλο χώρο να εγκατασταθείτε, πάντα στις καλύτερες τιμές με σιγουριά και ασφάλεια.

[message_box color=”yellow”]

Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε μια εκτίμηση κόστους σε ελάχιστο χρόνο.

[/message_box]

Η μεταφορά γίνεται με κλειστά φορτηγά αυτοκίνητα, επενδυμένα εσωτερικά με μοκέτα. Ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό, αναλαμβάνει την μεταφορά και συσκευασία της οικοσκευής σας.

Οι αποθηκευτικοί χώροι μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για την αποθήκευση “σύντομου ή μακροχρόνιου διαστήματος” επίπλων, εμπορευμάτων, οικοσκευών και άλλων αντικειμένων.