Όλα για τη μετακόμιση, μεταφορά, φύλαξη επίπλων.

Καλώς ήλθατε στο blog μας.

Η μετακόμιση, μεταφορά, φύλαξη επίπλων είναι μία δουλειά που την γνωρίζουμε σίγουρα πάρα πολύ καλά αφού ειδικευόμαστε στο χώρο από το 1970. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων με ειδικά υλικά κάλυψης και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.

Προσδίδουμε προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες μας για εσάς

Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε για τη μετακόμιση, μεταφορά, φύλαξη επίπλων ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΑΣ, αναλαμβάνοντας την πλήρη διεκπεραίωση της μεταφοράς από ειδικευμένα συνεργεία.

Οι τιμές μας έχουν εκτιμηθεί και αξιολογηθεί από τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου και έχουν κριθεί ως οι οικονομικότερες. Επειδή πιστεύουμε ότι όλα αυτά θέλουμε και πρέπει να σας τα αποδείξουμε, σας καλούμε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε για μία απευθείας μεταφορά, είτε για μία κατ’ ιδίαν επικοινωνία.

 

 

Όλα για τη μετακόμιση, μετακόμιση, μεταφορά, φύλαξη επίπλων

Ασχολούμαστε με εξειδικευμένο αντικείμενο (την μετακόμιση) και φροντίζουμε το προσωπικό μας μέσα από κατάλληλες επιμορφώσεις να είναι πάντα άριστα εκπαιδευμένο.

Στις δύσκολες όμως εποχές που διανύουμε φροντίζουμε να βρίσκουμε πάντα την¨χρυσή τομή¨ παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Εδώ και έξη δεκαετίες τώρα όλοι οι επαγγελματίες του χώρου, μας εμπιστεύονται για τη μετακόμιση, μεταφορά, φύλαξη επίπλων, αναγνωρίζοντας τον επαγγελματισμό μας.

Μεταφέρουμε ότι μεταφέρεται…με ασφάλεια.

Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.

Στην Επιπλομεταφορική εδώ και έξη δεκαετίες ειδικευόμαστε στις αποθηκεύσεις εμπορευμάτων και οικοσκευών, διεθνείς μεταφορές, ανυψωτικές εργασίες, μετακομίσεις. Επίσης διαθέτουμε τους ποιο σύγχρονους χώρους αποθήκευσης με όλα τα στάνταρ ασφαλείας συνολικού μεγέθους σχεδόν 3.500 τ.μ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 24/7

Θέλεις η μετακόμιση σου να γίνει οργανωμένα;

ή κάλεσε μας σήμερα στο