Μετακομίσεις Κύπρο Θεσσαλονίκη, Λάρνακα, Πάφο, Λεμεσό, Λευκωσία

Μετακομίσεις Κύπρο

Μετακομίσεις Κύπρο – Θεσσαλονίκη. Μετακομίσεις Κύπρο Θεσσαλονίκη, Λάρνακα, Πάφο, Λεμεσό, Λευκωσία. Η μεταφορά – αποθήκευση, επίπλων – οικοσκευών είναι μία δουλειά που την γνωρίζουμε σίγουρα πάρα πολύ καλά, αφού ειδικευόμαστε στο χώρο των μετακομίσεων από το 1970. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων με ειδικά υλικά κάλυψης και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.

Μετακομίσεις Κύπρο

Δωρεάν εκτίμηση κόστους μετακόμισης Θεσσαλονίκη Κύπρο.
Simply fill it out
our form και λαμβάνετε άμεσα εκτίμηση του κόστους της μετακόμισή σας από εξειδικευμένο εκτιμητή της εταιρίας μας

Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε JUST WITH A CALL FROM YOU, taking over the full processing of the move and the transport by specialized crews with permanent experienced staff.

We provide ολοκληρωμένες – οργανωμένεςand also simple, economical εργασίες μεταφοράς και μετακόμισης από όλη την Ελλάδα στην Κύπρο ή από την Κύπρο για Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα, με ανυψωτικά μηχανήματα, έμπειρο προσωπικό και πάντα τις οικονομικότερες τιμές.

T

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων:

Now our company also cooperates with the European Youth Card, offering a discount to its members.Now our company also cooperates with the European Youth Card, offering a discount to its members.

Προσφορά Μετακομίσεις - Μεταφορές με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Φοιτητική μετακόμιση Κύπρο – Θεσσαλονίκη

Φοιτητική μετακόμιση Κύπρο – Θεσσαλονίκη. Η Επιπλομεταφορική με εμπειρία 50 χρόνων, στον χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών έρχεται να καλύψει πλήρως, όλες τις ανάγκες ενός φοιτητή ή φοιτήτριας, στην μετακόμιση του, εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης, Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδος, από την Κύπρο.

Με την μέγιστη ασφάλεια, την ταχύτατη εξυπηρέτηση και τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς αναλαμβάνουμε:

  • Αποσυναρμολόγηση – συναρμολόγηση επίπλων και οικιακών συσκευών, καθώς και το πακετάρισμα αυτών με εξειδικευμένα υλικά συσκευασίας, για την μέγιστη ασφάλεια τους κατά την μεταφορά.
  • Συσκευασία προσωπικών αντικειμένων, βιβλίων, ρούχων, κλπ
  • Αποσύνδεση – επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών.
  • Ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης.
  • Αποθήκευση της οικοσκευής σε ιδιόκτητες αποθήκες, για όσο διάστημα χρειαστεί ανάμεσα στις μετακομίσεις εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης, ή από και πρός αυτήν από οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας και της Κύπρου

Δείτε επίσης: Μετακομίσεις στην Αγγλία, Μετακομίσεις Βουλγαρία, Moving to Germany.

T

96 966814 no title credit card paypal logo hd png

Payment

We also accept Credit Cards so we can serve you even better and more reliably.

Newsletter

Give us your email to send you our offers, our news etc...!!!

en_GBEnglish (UK)