Μετακόμιση - Μεταφορά

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη | Αθήνα | Κρήτη | Ελλάδα | Εξωτερικό

Αναλαμβάνουμε Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη, όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη – Η μετακόμιση – μεταφορά είναι μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες. Κούραση, ταλαιπωρία, κούτες, αναστάτωση, εργαλεία.

– Σωστά;
Λάθος!

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη – Θέλετε να μετακομίσετε στην Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Κρήτη την υπόλοιπη Ελλάδα ή στο εξωτερικό? Κάντε τη σωστή κίνηση και με ένα τηλέφωνο γλιτώστε όλα τα προβλήματα. Εσείς χαρείτε το νέο σπίτι σας και αφήστε τη δύσκολη δουλειά της μετακόμισης ή της μικρο-μεταφοράς σας σε εμάς.

Η μετακόμιση στην πράξη

μετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Θα αμπαλάρουμε την οικοσκευή σας με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, με προσοχή και με εκτίμηση στην περιουσία σας. Για τα ρούχα σας ξεχάστε το πακετάρισμα, την ημέρα που θα γίνει η μετακόμιση - μεταφορά τα βγάζετε από την ντουλάπα και τα κρεμάμε στις ειδικές φορητές κρεμάστρες. Έτσι μεταφέρονται με ασφάλεια χωρίς να ταλαιπωρηθούν και να τσαλακώσουν και εύκολα μπορείτε να τα τοποθετήσετε στην νέα τους θέση. Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της οικοσκευής σας με προσοχή, με άνετα και σύγχρονα φορτηγά, αφού τα κατεβάσουμε με τους ασφαλέστερους γερανούς της αγοράς. Αν υπάρχει οικοσκευή που χρειάζεται φύλαξη, θα μεταφερθεί στις αποθήκες μας όπου θα φυλαχθεί με ασφάλεια. Μόλις φτάσουμε στο νέο σπίτι σας, οι ντουλάπες και τα υπόλοιπα έπιπλα που χρειάζονται συναρμολόγηση θα ετοιμαστούν από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα συνδεθούν οι ηλεκτρικές συσκευές και τα πολύφωτα, θα τακτοποιηθούν τα έπιπλα στις θέσεις που θα υποδείξετε και θα μεταφερθούν όλες οι κούτες δίπλα στον τελικό προορισμό τους.

Από το 1970 εξειδικευόμαστε στη μετακόμιση - μεταφορά στη Θεσσαλονίκη

Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, και διαθέτουμε γραφεία στην Αθήνα και την Κρήτη, αλλά και ανταποκριτές σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Εκτός από μετακομίσεις Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Κρήτη αποκλειστικές ή συνδυασμένες στην Ελλάδα (ηπειρωτική και νησιωτική), μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι όχι μόνο με comple ή groupage φορτία.

Παιδί και μετακόμιση

Slide01

Η μετακόμιση σε ένα καινούργιο σπίτι, μια νέα περιοχή ή ακόμη και άλλη πόλη μπορεί για εμάς να αποτελεί μια νέα αρχή, ή απλά μια ακόμα εμπειρία. Το πιο πιθανό όμως είναι πως δεν θα ισχύει κάτι τέτοιο και για τα παιδιά μας, τα οποία δυσκολεύονται να αποδεχτούν την αλλαγή και νιώθουν πως απειλούνται. Όσο πιο μικρό είναι ένα παιδί, τόσο περισσότερο προσκολλάται στις καθημερινές του συνήθειες και όπως έχουμε βιώσει οι περισσότεροι γονείς, κάθε αλλαγή από το πρόγραμμα και τη ρουτίνα τού προκαλεί, αρχικά τουλάχιστον, άρνηση και άγχος. Ας μην ξεχνάμε πως για το παιδί η σταθερότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το βοηθά να νιώθει ασφάλεια, γι’ αυτό είναι σημαντικό να το προετοιμάσουμε, με μερικά απλά βήματα για την επερχόμενη αλλαγή.

Ετοιμάσαμε λοιπόν έναν οδηγό μετακόμισης για παιδιά που με διασκεδαστικό τρόπο, θα τα βοηθήσει να ξεπεράσουν τα όποια αρνητικά συναισθήματα, τους δημιουργεί μια τέτοια αλλαγή και να τα κάνει να την δουν, σαν μία ενδιαφέρουσα περιπέτεια…..

Στείλτε μας ένα email και θα σας στείλουμε εντελώς δωρεάν, τον πλήρη οδηγό μετακόμισης για παιδιά σε ηλεκτρονική μορφή.

We know what we are doing and we do it at the best price.

96 966814 no title credit card paypal logo hd png

Payment

We also accept Credit Cards so we can serve you even better and more reliably.

Newsletter

Give us your email to send you our offers, our news etc...!!!

Partnerships

Η Επιπλομεταφορική στα 50 χρόνια λειτουργίας της έχει συνεργαστεί με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολές, πανεπιστήμια, φιλανθρωπικά σωματεία, δημοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις, πλήθος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και χιλιάδες απλούς πολίτες, φέροντας πάντα σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία, πάντα με επαγγελματισμό, χαμόγελο, ευγένεια και οικονομία. Κατα καιρούς έχουμε συνεργαστεί με:

en_GBEnglish (UK)