Αποθήκευση εμπορευμάτων – Φύλαξη διανομή.

Warehousing of goods – Storage and distribution.

Warehousing of goods – Storage and distribution. Αποθηκεύσεις εμπορευμάτων. Φύλαξη εξοπλισμού καταστημάτων. – Έχετε ανάγκη από αποθηκευτικό χώρο;.
We have the answer.

Αποθήκευση εμπορευμάτων – Φύλαξη διανομή.

Fill out the form and simply change the “I want to save” field to “YES”.
If you do this, you do not need to fill in the delivery related fields.

.

Φύλαξη και διανομή εμπορευμάτων.

Αποθήκευση - Φύλαξη της οικοσκευής σας.

Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη για αποθήκευση εμπορευμάτων και φύλαξη των εμπορευμάτων σας για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι την διανομή τους . Η Επιπλομεταφορική στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της, σας βοηθάει και στο κομμάτι αυτό.

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες τόσο για την αποθήκευση εμπορευμάτων, για τη φύλαξη τους για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα όσο και για την διανομή τους σε επιμέρους καταστήματά σας ή στους πελάτες σας.

Αποθήκευση και διανομή Εμπορευμάτων

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα εμπορεύματά σας σας στις κατάλληλα διαμορφωμένες αποθήκες μας. Για όσο διάστημα χρειαστεί και να τα παραλάβετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως μας τα παραδώσατε. Χάριν στην ειδική τεχνική που χρησιμοποιούμε και τους απόλυτα ελεγχόμενους αποθηκευτικούς μας χώρους. Φυσικά, με το τέλος της αποθήκευσης μπορούμε να σας τα παραδώσουμε σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος ή και στο Εξωτερικό όλα μαζί ή τμηματικά σε διαφορετικούς προορισμούς.

Storage of shop equipment

Αποθηκεύσετε τον εξοπλισμό του καταστήματος σας κατά την ανακαίνιση του ή ψάχνοντας χώρο για τη μετακίνησή του. Για όσο διάστημα χρειαστεί και να τον παραλάβετε στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως μας τον παραδώσατε.

Storage spaces in Thessaloniki

Οι Ιδιόκτητοι αποθηκευτικοί χώροι μας, είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι, για την αποθήκευση – Φύλαξη εμπορευμάτων. Για σύντομη ή μακροχρόνια αποθήκευση εμπορευμάτων και άλλων αντικειμένων.

Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Όλα τα παραπάνω μπορούμε και σας τα προσφέρουμε εδώ και 50 χρόνια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτωτικές προσφορές που κάνει η επιχείρηση μας κατά διαστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε μια άμεση, οικονομική προσφορά. Διαπιστώσετε, τις φθηνές μας τιμές, αλλά και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

96 966814 no title credit card paypal logo hd png

Payment

We also accept Credit Cards so we can serve you even better and more reliably.

Newsletter

Give us your email to send you our offers, our news etc...!!!

en_GBEnglish (UK)