[Εικόνες Μετακόμισης, μεταφοράς, συσκευασίας, αποθήκευσης και φύλαξης.

Δείτε εικόνες μετακόμισης, μεταφοράς, συσκευασίας και αποθήκευσης της Επιπλομεταφορικής.

Η επιχείρηση μας φροντίζει να έχει τα καλύτερα και τα πιο σύγχρονα οχήματα για τη δική σας πάντα εξυπηρέτηση.

Το μόνιμο προσωπικό μας μέσα από κατάλληλες επιμορφώσεις είναι πάντα άριστα εκπαιδευμένο.

Τα φορτηγά μας θα τα βρείτε να κινούνται εκτός από την πόλη της Θεσσαλονίκης και στην Αθήνα, την Κρήτη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα, την Φλώρινα, στον Βόλο την Λάρισα, τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, αλλά και σε όλες τις πόλης της Ελλάδος καθώς επίσης και στη Λήμνο οπού εξυπηρετούμε κάθε εβδομάδα, μεταφέροντας πάντα με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Επίσης, κάθε εβδομάδα μεταφέρουμε – μετακομίζουμε, τα εμπορεύματα σας ή την οικοσκευή σας προς Γερμανία, Αγγλία, Κύπρο, Ιταλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία και όπου αλλού θέλετε.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Οι εικόνες που ακολουθούν παρακάτω είναι ένα πάρα πολύ μικρο δείγμα από την δουλειά μας και αφορούν την μεταφορά εμπορευμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, την αποθήκευση στις ιδιοκτήτες αποθήκες μας, την μετακόμιση οικοσκευής, την συσκευασία επίπλων και άλλων αντικειμένων, την ανυψωτική μετακόμιση ή την ανύψωση με γερανό διαφόρων αντικειμένων.
Η φωτογραφική μας αναφορά σε μεταφορικές εργασίες θα ανανεώνετε κατά το δυνατόν.
Κάποιες παραπάνω φωτογραφίες ίσως να βρείτε στο https://www.facebook.com/metakomisis.thessaloniki το οποίο είναι και η επίσημη σελίδα στο facebook της επιχείρησης μας.

96 966814 no title credit card paypal logo hd png

Payment

We also accept Credit Cards so we can serve you even better and more reliably.

Newsletter

Give us your email to send you our offers, our news etc...!!!

Partnerships

Η Επιπλομεταφορική στα 50 χρόνια λειτουργίας της έχει συνεργαστεί με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, σχολές, πανεπιστήμια, φιλανθρωπικά σωματεία, δημοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις, πλήθος μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και χιλιάδες απλούς πολίτες, φέροντας πάντα σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία, πάντα με επαγγελματισμό, χαμόγελο, ευγένεια και οικονομία. Κατα καιρούς έχουμε συνεργαστεί με:

en_GBEnglish (UK)